BRYGGERIET

Per i dag brygger vi hjemme på kjøkkenet med en Grainfather G30. Vi brygger da i batcher på 25L og med en kapasitet på 200L. Vi har nylig startet prosessen med å lage vår egen bryggehall, gjærerom & arbeidsrom. Vi vil da ha muligheten til å brygge i et mye større volum enn i dag og øke kapasiteten betraktelig. 


GRAINFATHER G30 - MED EGEN APPSTYRING

Grainfather G30 Connect er en kompakt og helautomatisk bryggemaskin og har kapasitet til å brygge 23-25L ferdig vørter. Dette er en perfekt maskin for både nybegynnere og erfarne bryggere, takket være sitt brukervennlige design og enkle løsninger. Maskinens kontrollpanel har funksjon for å kunne programmere maskinen for bl.a. stegmesking som kan gjøre bryggedagen lettere for bryggeren.

Grainfather har også sin egen Connect app som gjør det mulig å fjernstyre bryggemaskinen fra en Android eller iOS enhet. I appen kan man sette opp egne oppskrifter eller laste ned fra Grainfather sitt eget community bibliotek. Man kan også laste opp egne oppskrifter fra Brewfather og Beersmith til maskinen.